Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Χταποδακι στιφαδο







Χταποδι στιφαδο


Υλικα :


2 κιλα χταποδι
1,5 κιλο κρεμυδακια
μισο ποτηρι κρασιου ξυδι
2 κουπες λαδι
δεντρολιβανο
2 φυλλα δαφνης
5-6 σκελιδες σκορδο
αλατι
πιπερι



Εκτελεση:


Βαζουμε το χταποδι ολοκληρο στην γαστρα μαζι με τα κρεμυδακια επισης ολοκληρα. Προσθετουμε ολα μας τα υλικα και ψηνουμε σε μετριο φουρνο στους 180 βαθμους για 3 με 3,5 ωρες



Λενα Τ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου