Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

10 πραγματα που ξενερωνουν τις γυναικες



Οι γυναικες ως γνωστων ειναι ευασθητα πλασματα και μπορουν να ξενερωσουν που ευκολα. Διαβασε τι πρεπει να (ΜΗΝ) κανεις.......




Ακουσε λοιπον φιλε και βαλτο καλα στο μυααλο σου....


1. Να μην πληρωσεις στο πρωτο ραντεβου. Ειναι βαθια ριζωμενο στην γυναικα πως στο πρωτο ραντεβου πρεπει να πληρωσει ο αντρας (γιατι οχι και στα επομενα). Αν δεν το κανεις , μην σε πειραξει που θα σε πει γυφτο στις φιλες της..........
2. Να μιλας με την μανα σου συνεχεια. Μην εισαι μαλακας το γεγονος πως αυτη μιλα με την μανα της 85 φορες την μερα δεν σημαινει πως το ιδιο ισχυει και για σενα. μαμακια ε μαμακια
3. Τα αερια. Παει καιρος απο τοτε που σφιγγοσουν οταν σου ερχοταν να κλασεις αλλα να ξερεις αυτο που μπορεις να μετατρεψεις το δωματιο σε θαλαμο αεριων να ξερεις μια μερα θα σου κοστισει την σχεση σου.
4. Σταματα να βγαζεις αρκουδες. Ενταξει το ξερω δεν μπορεις να αντισταθεις οταν  αυτη η ρημαδα η κουκουδα εχει κολησει στην μυτη. Χωσε την δακτυλαρα σου οταν εισαι μονος σου.
5. Αγκαλια μετα το σεξ. Εισαι ενα τελειος εραστης αλλα αφου τελιωσεις δωσε 10 δευτερα πριν αρπαξεις τα τσιγαρα σου , η κοιμηθεις (αναισθητε , γομαρι) και παρε την αγκαλια. εσυ θα βγεις κερδισμενος
6. Μην μιλας για την πρωην σου. ΠΟΤΕ οσο ενδιαφερον και να δειξει μην μιλας ποτε για τηνη (τις) πρωην.
7. Μην κοιτας αλλες γυναικες. Το ξερω ειναι που δυσκολο να μην κοιταξεις την μουναρα απεναντι, της εχει βγει ο κολος εξω!!!!! (ενταξει κοιτα , αλλα μην σε καταλαβει)
8. Μην αργεις στα ραντεβου. Δεν ξερω , βαλε ξυπνητηρι πες τη μανα σου να σε παρει τηλ βαλε σχοινι στο χερι παντος ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ !!!!
9. Μην εισαι οχετος. Τι θα πει την γνωριζεις τωρα καιρο , η γυναικα σε θελει ευγενικο και γλυκομιλητο, μην βριζεις σαν τον βρωμικο χαρη. (γαμω την τρελα μου)
10. Μαζευε και κανα βρακι. Ειναι η νοικοκυρα του σπιτιου , δεν ειναι δουλα σου. Το βρακι σου πανω στον καναπε τι κανει? σε ρωταω?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου